Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Томислав Дончев ще е водачът на листата на ГЕРБ за европейските избори (ОБНОВЕНА)

томислав дончевТомислав Дончев ще е водачът на листата на ГЕРБ за европейските избори, това заяви Бойко Борисов пред български журналисти в Дъблин току-що, предаде кореспондент на Агенция “Фокус”. „Томислав е продукт на партията, доказан професионалист и с безупречна репутация. Познава в детайли функционирането на европейските институции и управлението на европейските средства”, каза Бойко Борисов.

„Не можем най-добрите си кадри да ги изпратим всичките в Брюксел. Това е важно, но трябва да успеем да ги разпределим, така че да остане достатъчно силен екип и в България. Сегашните ни депутати Андрей Ковачев, Мария Неделчева, Моника Панайотова – също получават от всякъде много номинации“, коментира бившият премиер.

Паралелно с това, за радост, в ГЕРБ има много добри експерти, такива като Лили Павлова, Ивелина Василева, така че ще помислим накрая, с Изпълнителната комисия, да бъдат подредени по начина, по който са номинирани, а и съответно – да не оголим българския парламент. Защото на ГЕРБ й предстои битка, парламентарна, не само в Европа, но и надяваме се при предсрочни избори, вътре в парламента“, каза Бойко Борисов.

Теми: Горещо, Политика