Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Народният представител Галя Желязкова награди студенти от XI Зимен университет

Галя ЖелязковаЗа единадесета поредна година в курорта Боровец се проведе Зимен университет, организиран от Националното представителство на студентските съвети и Асоциация за университетски спорт „Академик”. На специална церемония по закриването бяха наградени и най-добрите участници в състезания в няколко дисциплини. Събитието уважиха зам. министърът на образованието и науката Петър Николов, Петьо Кънев – изпълнителен директор на ЦРЧР, Яна Вангелова – председател на НПСС и представители на различни академични общности.
Народният представител от ГЕРБ Галя Желязкова беше сред официалните гости на събитието и използва възможността да поздрави всички участници.
„Университетските зимни игри са се превърнали в чудесна традиция, те се провеждат в академичен дух и в духа на университетското спортно движение и целят да възпитат у младите българи чувството за спортменство. Това е социален проект, който залага много на комуникацията между различните студентски общности, обмяна на идеи и опит чрез обучения, семинари, спортни събития. Поздравявам всички студенти, взели участие в тазгодишното издание, защото спортът е преди всичко здраве, превенция, екипност и мотивация. Приветствам инициативата и благодаря на организаторите за перфектния дух и атмосфера, които бяха създали”, сподели бургаският депутат.Галя Желязкова 2

Теми: Горещо, Политика, Спорт