Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Народният представител Галя Василева уважи Летния университет на НПСС

Галя ВасилеваНародният представител от ПП ГЕРБ-Бургас Галя Василева за поредна година бе специален гост на XVI-то издание на Летен университет в Албена. Събитието е организирано от Националното представителство на студентските съвети в Република България и събира над 400 младежи от цялата страна.
Галя Василева, която е член на Националния изпълнителен съвет (НИС) на младежката структура на ГЕРБ, благодари за отправената покана и поздрави организаторите с усилията и креативността.
„Усещането отново да бъда част от магията на Летния университет е повече от мотивиращо и вдъхновяващо. Със сигурност всеки един от участниците ще осъзнае колко е значимо и важно това мероприятие. На едно място да се съберат студенти от цяла България от всички университети в страната и да покажат, че ние младите хора сме активни, отговорни и заинтересовани. Показваме го във всички наши действия. Пожелавам ви един много весел, приятен и ползотворен университет, изпълнен с много положителни емоции и добри познанства“, сподели Василева.
Галя ВасилеваЛетният университет е социален проект, целящ да създаде условия за изграждане на активния диалог между студентските общности на висшите училища, посредством участието им в обучения, семинари, спортни и културни събития. По този начин се популяризира масовия непрофесионален спорт сред студентите и се привличат по-голям брой активно занимаващи се със спорт, култура и социални дейности в университетите.
Летен университет 2018 приключва днес, като през всички дни са предвидени различни лекционни панели и спортни инициативи като плажен тенис, волейбол, баскетбол, футбол и др.

Теми: България, Политика