Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Продължават ремонтите по бургаските улици

put-remont07Продължават строителните работи по асфалтиране и ремонт на уличните платна в община Бургас. Вече е готов новият график, по който ще се извършват строително-ремонтните дейности на пътищата. Общинската администрация предоставя графикът на вниманието на гражданите в периода от 6  до 12 август: 


Фирма „Път 2004″: ТД „Приморие“ – Ремонт на улични оттоци ; Аварийни ремонти; Обмазване на фуги. ТД „Изгрев“ – Ремонт на улични оттоци; Обмазване на фуги; Кърпежи към 5-ти километър ; Аварийни ремонти. Фирма „Трейс Бургас“  – Асфалтови работи – ТД „Възраждане“ –  Направа на асфалтови кърпежи на територията на ТД „Възраждане“. ТД „Зора“- Направа на асфалтови кърпежи на територията на ТД „Зора“ ; Направа на хоризонтална маркировка в ТД „Зора“. Фирма „Благоустройствени строежи“- Дейности по поддържане на пътната сигнализация и маркировка, ремонт на съществуващо и монтиране на ново крайпътно и крайулично оборудване . ТД „Приморие“- Монтаж на знаци; Изготвяне на антипаркингови колчета; Възстановяване на надлъжна и напречна маркировка по ул. „Пиротска“ и ул. „Иван Вазов“ . ТД „Освобождение“ – Монтаж на знаци; Възстановяване на надлъжна и напречна маркировка; Полагане на надлъжна и напречна маркировка по ул. „Янко Комитов“.
Ремонт на улични, пътни и тротоарни настилки: ТД „Освобождение“ и гр. Българово – Асфалтокърпежи в ТД „Освобождение“ ; Асфалтокърпежи в гр. Българово; Асфалтиране на улици в кв. Долно Езерово; Направа на тротоари в кв. Ветрен – спирка ул. „Българка“;  Направа на каменна настилка по ул. „Равнец“.

 

Теми: Община - Обяви