Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Деца от Община Камено участваха в конкурс за рисунка „Нарисувай своя град”

жельо вардунскиДетски хепънинг под наслов „Нарисувай своя град” се проведе в град Камено. Празникът за малчуганите бе под патронажа на независимия кандидат за кмет Жельо Вардунски, който е подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок на предстоящия местен вот. На организирания конкурс за детска рисунка се включиха десетки малки художници. Най-малките жители на Община Камено имаха възможността да пренесат върху хартия своите мечти за по-красив град и село.

На събитието взеха участие и народният представител от ГЕРБ Диана Йорданова, кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Радослав Балтаджиев и Тонка Добрева, както и Николай Петров от Реформаторския блок. Те бяха и част от журито, а негов председател бе кандидатът за кмет Жельо Вардунски.

Всички рисунки от конкурса бяха оценени от компетентното жури, а всички малчугани получиха награди и грамоти за своето усърдие. Малчуганите от Община Камено се забавляваха с игри на лимбо, аниматорки рисуваха по лицата им, маскираха се и участваха в забавни надпревари.

Дъждовният неделен ден бе изпълнен с много усмивки и приятни спомени за децата на Община Камено.

Теми: Бургас, Камено, Социални новини