Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Академия обучава младежи за работа в международна среда

14729352_10153765494085566_7709719561135415184_n

Започна академията за млади професионалисти „Аз съм глобален” в Бургас. Обучението е организирано от младите за млади хора с основна цел да повиши уменията им. Безплатното събитие се организира от Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ и Съдърланд Глобал Сървисиз.

„Винаги е добре, когато отново погледнеш към младите хора в пълна зала с активен дух и енергия за развитие. Бъдещето е в тях, бъдещето е в младите хора, благодарим за това, че в цяла България ние с моят екип сме най-мащабната организация, работеща ежедневно за развитието на младежкия потенциал. Продължаваме напред в борбата за прогрес и за едно сигурно и стабилно бъдеще на страната ни” каза Тодор Йосифов – национален лидер на Национално Сдружение „Младежки Глас”.

В препълнената зала на Бургаския свободен университет стотици млади хора участват с интерес в безплатното обучение. Академията „Аз съм глобален” е насочена към нови знания и умения за работа в една международна фирма. Как работят световните пазари и какво искат да видят работодателите в своят служител. Обучението формира основи понятия, компоненти и глобални знания за международния пазар.

„Нарастващата потребност от интернет и от всякакви нови технологични продукти е изключително важно при избор на държава за аутсорсинг бизнес. Точно тук България е стратегическа и подходяща държава за развитие на този вид бизнес. Днес е лесно да бъдеш онлайн във всяка точка на света. Актуално за пазара е работа от вкъщи или така познатата дистанционна работа” сподели Директор офис Бургас – Sutherland Global Services.

„Автобиографията е лицето на един млад човек.  Световният бизнес търси креативни представяне на хората търсещи работа. Работодателите трябва да бъдат впечатлени от автобиографията на кандидата за работа” каза Златин Георгиев – Мениджър връзки с университети в Sutherland Global Services.

Академията „Аз съм глобален” е насочена към нови знания и умения за работа в една международна фирма. Как работят световните пазари и какво искат да видят работодателите в своят служител. Обучението формира основи понятия, компоненти и глобални знания за международния пазар.

В академията ще се включи и лектора Николай Иванов – Директор бизнес услуги в Sutherland Global Services. На финал  младежите ще участва в ролеви игри. Всеки участник получава сертификат за завършено обучение в академията за млади професионалисти „Аз съм глобален”.

Следете страницата на сдружението в социалната мрежа за следващи безплатни обучения.

Теми: Бизнес, Бургас, Образование