Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Сестрата на Борисов: Съветвам го да се пази от предателите

Д-р Красимира Иванова

Д-р Красимира Иванова

Интересувам се от брат си, но не му досаждам постоянно. Чуваме се от време на време. Това каза пред bTV сестрата на Бойко Борисов д-р Красимира Иванова.
Иванова заяви, че не се занимава с отговорностите на Борисов и не разбира от политика. „Аз съм ходила само на учредителния конгрес на ГЕРБ, заета съм със свои неща“, допълни лекарката. Тя допълни, че нейният брат досега я нарича „Како“. Според нея обстановката около Борисов е доста нездравословна в момента. Иванова заяви: “Бойко много обича близките си. Той бе плътно до мен по време на тежката операция”, която преживях.

За момента не смятам, че Бойко ще подаде оставка като ръководител на ГЕРБ , каза още Иванова, която отказа да коментира отношенията на брат си с Цветан Цветанов.

„Ако трябва да го посъветвам нещо, това е да се пази от предателите. Вижте, ние сме възпитани да спазваме принципите. Ние вярваме в Бог и сме му благодарни. Ние обичаме близките си и сме верни хора. Ние сме почтени и вярвам, че човек трябва да е такъв и да вярва на хората. Смятам, че хората продължават да го харесват”, обяви тя.

Доктор Иванова, която преди две години се подложи на операция заради тумор в мозъка, в момента се чувства добре и благодари на колегите й от ВМА, които направиха тогава операцията. „Две години минаха от операцията. Чувствам се добре, даже много съм добре, здрава съм и не са оплаквам от нищо. Нямам последици от операцията”, добави сестрата на Борисов.

Доктор Красимира Иванова кандидатства в края на миналата година в конкурса за шеф на „Шейново”. Процедурата обаче бе спряна. „Не знам какво става с конкурса за директор на болница „Шейново”. Процедурата бе прекъсната, но не затворена. На средата на конкурса, след като бяха представени програмите, изведнъж от нищото възникна конфликт на интереси, че съм сестра на брат си. Вече четири месеца няма отговор. Един конкурс, който трябваше да се проведа не експертно ниво, се превърна в политически. Юристите ще кажат какво става, след като получат отговор от парламента”, завърши Красимира Иванова.

Теми: Горещо, Лично