Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Тежко наказание за побой над лекари, постанови Бургаският районен съд

съд Районен съд – Бургас наложи едно общо най-тежко наказание „Лишаване от свобода“ за срок от четири години и три месеца на подсъдимия Кирил Н. за побой и хулигански действия в болнично заведение. Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим.

Пред съда Кирил Н. се е признал за виновен, за това, че на 24.05.2017 г., в гр. Бургас, в МБАЛ „Бургасмед“, в условията на опасен рецидив, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи неуважение към обществото – нанесъл удари с юмруци и крака на Г. К., д-р А. С., д-р С. П., М. Ф., П. И. Обвиняемият обърнал болничното легло и крещял. Подсъдимият причинил лека телесна повреда на д-р А. С. и на д-р С. П., при изпълнение на служебните им задължения, чрез нанасяне на удари.

Обвиняемият е признал вината си, че на същата дата и място чрез нанасяне на удари с юмрук и ритане с крак, причинил средна телесна повреда на Г. К., като деянието е извършено по хулигански подбуди и причиняване на телесна повреда на П. И. и на М. Ф.

Теми: Бургас, Криминале