Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

След сигнал: Разбиха лаборатория за синтетични наркотици в Слънчев бряг

лабораторияСлужители от отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър извършили проверка по сигнал за наличие на мобилна лаборатория за производство на синтетични наркотици / метамфетамин или «пико»/. По време на производство на наркотимни вещества са задържани  осъществено в района пред хотел «Сънсет Бийч 3» в курортния комплекс «Слънчев бряг. 27-годишният П.Д. от Свети Влас, 21-годишният А.Р. и 21-годишният А.С., и двамата от Бургас. Намерени и иззети в лабораторията в сградата «Глобъл вил» са : прекурсори, множество И съоръжения, служещи за производство на наркотик / ефедрин, червен фосфор, тулол, йод и др./, еднолитрова колба, съдържаща светлокафеникаво течно вещество, заготовка за производство на метамфетамин, електронна везна, йенско стъкло със светлокафеникаво кристаллообразно вещество, реагирало при полевия нарко-тест на метамфетамин.

Открити са още  полиетиленов плик с бяло кристалообразно вещество с тегло около 25 грама / амфетамин/, множество пликчетата, съдържащи светлокафеникаво кристалообразно вещество / метамфетамин/. Тримата младежи са задържани за срок от 24 часа.

Работата и по двата случая пордължава от служители на отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър.лаборатория

Теми: Водеща, Криминале