Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Задържаха младежите, обрали старица в Ново Паничарево

крадецДвама криминално проявени младежи – на 17 и 20 години от с. Ново Паничарево са задържани за извършен въоръжен грабеж спрямо 70 годишна жена от същото село, осъществен около 21.30 ч. на 15 март.

17 годишния И.А. и 20 годишния Н.Д. започнали да тропат по входната врата на самотно живеещата възрастна жена, като я уплашили и довели до силен стрес. Взломили вратата и чрез заплахи и използване на физическа сила я привели в безпомощно състояние. Преровили къщата и след като още няколко пъти я заплашили с побой и убийство, пенсионерката била принудена да посочи къде държи портмонето си. Нападателите го отнели и видели, че в него се съдържала сумата от 60 лв. Заплашили жената още веднъж да мълчи и избягали от дома й. Извършителите са познати на полицията за множество извършени кражби.

В резултат на бързите и професионални полицейски действия на служители от Районно управление – Приморско и отдел „Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас са установени и задържани извършителите на жестокия грабеж. Отнетата парична сума е намерена и иззета, като извършителите посочили и мястото на изхвърляне на портмонето. Жената е прегледана от медицинско лице, като са констатирани драскотини по лицето и дясната й ръка, както и кръвонасядания по тялото.

Теми: Бургас, Криминале