Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Двама братя сирийци убили бежанеца в София след битов скандал

Обир с ножПолицията е установила нападателите на 22-годишния сириец, който беше смъртоносно намушкан в района на Женския пазар в столицата. Убийството е извършено от двама братя от арабски произход, които са със статут на постоянно пребиваващи в България. Причина за кървавата свада станал битов конфликт.

Нападателите също получили травми по време на мелето. Те са открити и задържани от полицията близо до мястото на инцидента край Синагогата. Прокуратурата ще повдигне обвинение за убийство на единия от тях.

Единият от нападателите е на 26 години. Той е настанен в „Пирогов” с опасност за живота. Състоянието му е тежко. Мъжът има три прободни рани в корема и една в лявото рамо. Към момента е стабилизиран, съобщиха от спешното отделение на болницата.

Брат му е настанен във Военномедицинска академия. Той е с по-леки наранявания. Малко преди 13.00 ч. в центъра на София бе намерен убит имигрант от арабски произход. По първоначална информация мъжът е бил преследван и наръган с нож. Починал е на място.

Теми: България, Криминале