Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Викторио Александров се казва мъжът, убил жена си и детето си

УбиецВикторио Александров се казва 26-годишният мъж, който вчера първо застреля 23-годишната си жена, а след това уби и едногодишната си дъщеричка и се простреля. Фейсбук профилът на младия мъж, който работи в частна охранителна фирма, е пълен със снимки на момиченцето му. Последният качен кадър с детето е от 29 септември. През последния месец обаче Викторио и майката на детето не живеели заедно, след като се разделили заради скандали.

Вчера 26-годишният охранител извикал ключар, за да нахлуе при бившата си любима в столичния квартал „Надежда“. Когато влязъл в жилището, Викторио застрелял младата жена, взел детето им и избягал, съобщи „24 часа“. Столичната полиция го обяви за издирване, като блокира почти всички входове и изходи на София, а специални указания получиха дори граничните пунктове, защото се знаеше, че 26-годишният мъж е с лек автомобил и имаше възможност да напусна страната.

Няколко часа по-късно автомобилът на Викторио – „Фолксваген Голф“ бе локализиран на паркинга на бензиностанция в Горни Богров. При идването на полицаите обаче мъжът прострелва детето в главата, а след това и себе си. И двамата бяха откарани в „Пирогов“, но въпреки усилията на лекарите момиченцето почина. Състоянието на бащата е тежко, но стабилно и пряка опасност за живота му няма. Той не е криминално проявен, а оръжието му е законно притежавано.

Източник: Dir.bg

Теми: България, Криминале