Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Загорка Специално подарява 360-градусовото изживяване на бургазлии

загорка2016 година бе обявена за годината на виртуалната реалност, а преживяването, което тя създава може да се определи като специален момент на удоволствие. Загорка Специално е първата българска бира, която използа новата технология в своя кампания и затова първа подарява това изживяване на бургазлии.

Всеки, желаещ да се наслади на този момент на удоволствие в компанията на Загорка Специално, може да последва келнерите със зелени папийонки, които ще срещне в централните градски локации. Те ще насочват хората към специални кътове, в които посредством очилата Samsung Gear VR,  посетителите ще се пренесат във виртуална реалност и ще преживеят нови усещания. Търсете келнерите на Загорка от 30 юни до 3 юли на главната пешеходна зона и в морската градина.

На всяка от локациите феновете на Загорка Специално ще могат да опитат безплатно и бира от дизайнерската серия кенове Joy edition. Всеки кен от серията заслужава да бъде отворен в точния момент, в който „нямаш бърза работа“, „обявяваш край на работния ден“, „петъчно ти е“, „отворен си за нови предложения“ или „вечерта ти се нарежда“. Като поводите вече се увеличават с още един –– влизането във виртуална реалност.

Турът на 360-градусово изживяване освен в Бургас ще премине през София, Пловдив, Варна и Стара Загора: https://youtu.be/fBwqwfnIXDg

Всеки обаче, независимо в коя точка на България се намира, може да посети 360.zagorka.bg и да участва в томболата за специални очила за виртуална реалност и стек кенове Загорка Специално.

Теми: Горещо, Истории