Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Стефан Диомов за “Тоника”: Забравете ме

Стефан ДиомовПоредните нападки на Димитър – сина на Гого, към Стефан Диомов настигнаха композитора в Гърция. „Гаргата гълъб не става. Това чух от непознат на улицата в Бургас. Човекът ме спря, сложи ръка на рамото ми и ми рече: „Не се ядосвай, в Бургас знаем кой си. Колкото и да грачат срещу теб, гаргата гълъб не става.“ Сто пъти да ги съдя, няма да ги променя, само ще си изхабя нервите.“ Това заяви Стефан Диомов по повод поредните обвинения на Димитър.

Композиторът е с новата си формация „Петте сезона“ в елитния хотел „Траки палас“, на 5 км от Александруполис. Там снощи и тази вечер младата му група пя за празника на крупна гръцка фирма. Репертоарът е предимно български, но Диомов е включил и една песен сиртаки.

Композиторът поясни, че се уморил от мръсотията, с която продължават да го цапа съпругата на Гого – Ева, и синът . „Искам да забравя хората, които не спират медийните си атаки срещу него. Те обещаха да ме забравят, дори Ева каза, че съм бяло петно в съзнанието . Защо тогава продължават да занимават истерично обществото с лъжи и инсинуации срещу мен“, пита от брега на Бяло море бащата на „Тоника“. Той поясни, че сега творчеството му е свързано изцяло с младата формация „Петте сезона“ и няма да се обръща с гняв назад.

Теми: Горещо, Шоу