Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Конкурс за ЖГЕРБ: Фотографи търсят музата в Бургас

22310565_2004574463100801_1494721274642979486_n
Всички сме чували максимата, че зад всеки успял мъж стои една забележителна жена. Това е музата, която кара и мъжете, и жените да се обръщат след нея. Музата, вдъхновила гения. Музата, променила хода на историята ни. Има ли я в Бургас?!
Заемете позиция и уловете мига!
Жени ГЕРБ-Бургас ви канят да участвате във фотоконкурс, вдъхновен от силата на жената в съвременното общество и в частност – европейката, която гордо крачи в един от най-добрите градове за живеене, именно Бургас!
Темата на конкурса предоставя широко поле за изява. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат не само красивите жени, но и тези, чиито поглед, жестове, походка, усещане за стил, сила на духа ви карат да се обърнете назад и да въздъхнете с приятното усещане, че сте част от този град. Уловете тези мигове във вашите кадри.
Конкурсът „Бургаски фотообектив към европейската жена” ще се проведе в рамките на три седмици – до 01.11.2017 г. След завършването на фотоконкурса ще бъде представена фотоизложба с най-добрите творби. Снимките ще бъдат разпечатани в размер 60х40 см.

Условия на конкурса:
• Снимките в пълния им размер могат да бъдат изпращани на е-мейл адрес gerbburgas2014@gmail.com, ние ще ги поставяме в специално създадената за тази цел галерия в нашата Фейсбук страница – Жени ГЕРБ Бургас;
• Всеки може да участва с до 10 броя снимки;
• Конкурсът не е анонимен и няма възрастови ограничения;
• Участниците трябва да гарантират, че са автори на изображенията, с които участват във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях;
• Необходимо е авторите да имат готовност да ни представят суров файл, за да докажат своето авторство;
• Авторите, чийто творби са попаднали в крайната селекция за изложбата, трябва да изпратят файловете с висока резолюция (не по-малко от 4000px по дългата страна), готови за печат. Към файловете трябва да има име на автора и заглавие на фотографията, ако има такова;
• При оценяването на изображенията, ще се вземат и предвид броя на харесванията в страницата ни във Фейсбук, но няма да са водещи за крайния резултат.
След приключване на конкурса „Бургаски фотообектив към европейската жена” жури в състав Ники Динов, Диана Йорданова и Ева Михалева ще избере три фотографии от галерията на конкурса измежду 30-е снимки с най-висок рейтинг. При откриването на фотоизложбата журито ще обяви своя избор.
Награждаването и изложбата ще се състоят на 6.11.2017 г. в експозиционната зала на Магазия 1.

Теми: Горещо, Изложби