Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

„ФЛОРА ЕСЕН“ събира цветари от цялата страна на 21-25 септември

6afdb57fd95c015be54b9bc1bb6d8b1cКрасивият базар за цветя „Флора Есен“ ще ви зареди с много и разнообразни идеи за дома, градината или офиса, ще предложи професионални решения за проектиране, вътрешно и външно озеленяване в дните от 21 до 25 септември, от 10.00 до 21.00 часа.

На изложението, организирано от Община Бургас, ще бъдат представени фирми от бранша, които предлагат богат избор на цветя, мед и пчелни продукти, био козметика и др.

ЕТ „Михаил Михайлов-Кактус“, „Олимпия Хаус“ ЕООД, „Казаку“ ЕООД, ЗП Ангел Петков, „Бургасцвет-90-Танев“ЕООД, „СтарНикиС“ ЕООД, „Елеганц“, ЗП Стефан Динков, „Про Плантс“ са фирмите и земеделски производители, чиято цветна продукция ще изпълни целия вътрешен двор на експозиционния център в Морската градина.

В есенното издание на „Флора“, освен цветя, ще присъстват още три специално обособени зони: МЕД И ПЧЕЛНИ ПРОДУКТИ, БИОПРОДУКТИ и HANDMADE DESIGN MARKET.

За „Флора Есен“ в Бургас пристига и фотоизложба от 28 пана, представящи „Националните паркове на САЩ“. Тя е  посветена на 100-годишнината от създаването на Службата за националните паркове и е подготвена и предоставена от Посолството на САЩ в България.

Теми: Горещо