Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Премиера на документалния мюзикъл „ДОБРО УТРО КАПИТАНЕ!“

tumblr_inline_o2l1v9DfG21sxxu4j_540[1]Вечерта на 5 септември ще бъде специална за всички, които се чувстват свързани с морето и едновременно с това обичат киното.  В Лятното кино на гр. Царево  от 19:30 часа ще бъде премиерата на документалния мюзикъл „ДОБРО УТРО КАПИТАНЕ!“. Един филм на Джеки, Джони и Чарли, посветен на техния приятел Евгени Овагемов- Гената.

Сниман  през лятото на 2015-а филмът е  по действителен случай, разказан от първо лице. Сюжетът разказва за последните класове на Морското училище, когато Гената е фронтмен на състава „Нон стоп“. Ръководи ги Борето Карадимчев. В началото на 70-те съставът е легендарен за Царево (тогова Мичурин), а и за целия бургаски район. Идва обаче казармено време и младите музиканти се разпръсват по различни поделения.

Гената е изпратен за 3 години и половина да служи в подводница. Съставът повече не се събира. Гената плува десетина години по кораби. След това 20 години е шеф на пристанището в Царево.

Където и да е, обаче, винаги е център на внимание и душата на компанията. Веселие, песни и танци нон стоп. Неслучайно това не е просто документален филм, а и мюзикъл. Звучат както български шлагери, така и гръцки песни, който са преведени със субтитри.

Филмите на Чарли, Джеки и Джони обаче, по традиция, имат обрат. И тук е така. Трябва да дочакате финалните 8 минути, за да разберете, че не трябва да приемате живота насериозно.

След премиерата на филма групата на Васко Денев ще зарадва присъстващите със своите музикални изпълнения.

Заповядайте, вход свободен!

 

 

Теми: Горещо, Царево