Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Оперираха успешно онкоболната дъщеря на Маргарита Петкова

Надежда Огойска35-годишната дъщеря на поетесата Маргарита Петкова – Надежда Огойска, която се бори с тежко онкологично заболяване, претърпя успешна операция в турска клиника.
Преди две години младата жена е диагностицирана с рак на дебелото черво, но има нужда от финансова помощ, за да продължи битката за живота си. За съжаление лекарите открили и метастази в черния дроб и в белите дробове. След призива й в социалната мрежа Фейсбук само за десетина дни по сметките й бяха дарени над 52 000 лири. Общо за лечението на Надежда са необходими 78 000 лири.

В понеделник турските лекари направиха пълни изследвания на Надежда, а вчера тя бе оперирана. „Първото, което видях щом се събудих, бяха цветовете на трибагреника ни. Усмихнах се. После усетих болка (няма да крия). С болкоуспокояващото дойде новината, че операцията е успешна. Пак се усмихнах. Не ми пукаше за болката, тя и без това ще изчезне… както и лошото усещане от анестезията. Всичко това минава! И мина! Даже ме изведоха от интензивното доста по-рано от очакваното! Първата битка е спечелена!!! Успяхме!!! Всички ние! Благодаря! ❤️ …сега трябва да почивам… , щастлива! Благодаря! Благодаря! Благодаря!“, написа в личния си профил във Фейсбук Огойска след интервенцията.

Теми: Горещо