Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Община Поморие бе представена на мащабен туристически форум

IMAG2463 (Small)За трета поредна година поморийският щанд събра посетители от цял свят на туристическото изложение  ITB Берлин, което се проведе в дните от 4-ти до 8-ми март 2015 г. в немската столица. Това е най-мащабният туристически форум в света. Според водещи експерти ITB Берлин най-добре отразява основните тенденции в международния туризъм.

Министърът на туризма Николина Ангелкова за пореден път прояви интерес към поморийския щанд и го посети придружена от съветника си – посланик на България зад граница и световна легенда в ските – Марк Жирардели.

С атрактивни рекламни материали и презентации, хиляди посетители и професионалисти в областта на туризма, се запознаха с Поморие, природните и културно-историческите забележителности на региона.

Община Поморие се представя за трети път на този значим форум, съгласно изискванията за осигуряване на устойчивост по Договор за безвъзмездна финансова помощ №BG161РО001/3.2-02/2011/009 по ОПРР 2007-2013 г., по проект, „Развитие на регионален туристически продукт и маркетинг на туристически район Поморийски залив и Източна Стара планина” по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г., съвместно с общините Айтос и Руен.

 

 

Теми: Айтос, Горещо, Поморие, Руен