Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Карамазов простреля Вергов в слабините

ac7a9864d929385bb25529b6d108d000Владо Карамазов простреля приятеля си Юлиан Вергов в слабините, научи „България Днес“ Случката се разиграла по време на репетициите на постановката „Спанак с картофи“ в Сатиричния театър.

„Имаме сцена, в която Владо стреля в мен, а аз падам в ръцете на Захари Бахаров. Досега бяхме репетирали само с празен пистолет“, разказа Юлиан неприятната случка.
Всичко в началото било нормално, докато изведнъж влязъл Владо и „бам“ – пистолетът гръмнал, а Вергов се хванал за слабините. Пищовът бил зареден с халосни патрони, но поради близостта на изстрела актьорът пострадал.

„Тъпанар! Лайно! Дришльо!“, почнали да се обиждат един през друг актьорите. В изблик на ярост Карамазов направо изпразнил целия пистолет върху Вергов. През това време работниците и Бахаров се втурнали към актьора да му прилагат първа помощ.
„Не съм искал, брат, беше майтап!“, почнал да пелтечи Владо, осъзнал сериозността на случката и факта, че можел наистина да нарани партньора си.

За щастие Вергов се разминал само с уплаха и лека болка между краката, без да бъде сериозно наранен.

Два дни по-късно актьорите продължили да не си говорят, а от инат никой от двамата не подавал ръка за сдобряване.

„Накрая се намесих аз и потуших скандала. Така да се каже, ги сдобрих. Посмяхме се всички, но се радвам, че случката се размина без инцидент“, сподели Захари Бахаров.

Източник: bgdnes.bg

Теми: Горещо