Виктор Калев ще завърти „Грамофона“ в Слънчев бряг

Публикувана на 1 август 2018 | 10:43

Виктор КалевАктьорът Виктор Калев ще представи авторския си концерт-спектакъл „Грамофонът” на южния плаж в курорта Слънчев бряг. Представлението на знаменития актьор и виртуозен имитатор ще е на 5 август и ще започне от 23.00 часа. Цялото шоу е изградено върху лични истории от живота на актьора. В спектакъла Калев ще разкаже как се сбъдват детски мечти в едно вълнуващо пътешествие във времето – ще повдигне завесата на своите детски спомени, лични истории, моменти от казармата, студентския живот, първите си любовни трепети…

Между различните скечове той ще изпее едни от най-известните български песни, между които парчета на Лили Иванова, Богдана Карадочева, дует Ритон и Тоника. Тях обаче той ще имитира в типичните за изпълнителите тембър и тонове. В продължение на повече от два часа Виктор Калев ще накара зрителите да се смеят, да пеят и да се забавляват от сърце и душа. Калев ще изиграе в представлението около 30 различни известни българи, ще изпее около 20 песни с гласовете на оригиналните им изпълнители.

Само ден по-рано /4 юли/, южният плаж в Слънчев бряг ще бъде домакин на грандиозно шоу с легендарния DJ Махмут Орхан. 25-годишният диджей и продуцент от Бурса, е новата супер сензация на клубната сцена, който за кратко време покори денс чартовете у нас и в чужбина. В Слънчев бряг младият хитмейкър ще поднесе на публикаjd едно наистина впечатляващо шоу зад пулта с любимите си стилове Deep House, Indie Dance и Nu disco.

Датата 1 август е запазена за Криско и всички звезди на музикалната му компания. Те ще изнесат уникално по рода си шоу, в което за първи път ще излязат заедно на една сцена. На 2 август Жени Калканджиева ще бъде своеобразен домакин на ослепително модно парти, на което ще дефилират най-изкусителните модели на Визаж.