Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Аптека „ФармаСтор” с много подаръци за децата на Бургас за 1-ви юни

IMG_0060Водещата верига аптеки „ФармаСтор” е подготвила много изненади днес за малчуганите на Бургас по случай Деня на детето. Балони и играчки ще зарадват най-малките в обекта на фирмата на бул. „Демокрация” 104.

През следващия месец една от най-надеждните и перспективни компании на фармацевтичния пазар ще отвори втора аптека в сърцето на Бургас, като част от инвестиционните намерения на „ФармаСтор”за разширение на мрежата именно в морския град. Събитието ще бъде съпътствано с много атрактивни ивенти и хепънинги.

Аптеки „ФармаСтор” предлагат един нов подход в обслужването на здравните потребности на българските пациенти. Компанията вече е доказала, че богатият асортимент от фармацевтични, козметични, санитарни продукти и цени, съобразени с покупателната способност на българина, комбинирани с любезното и компетентно обслужване, са ключовете за успех за една фармацевтични верига. Водещата фирма стриктно прилага вече своите успешните и утвърдени практики на бургаския пазар.

Както във всички обекти на веригата, така и в Бургас, се предлагат лекарствени продукти с рецепти по НЗОК (включително скъпоструващи и животоспасяващи лекарства).

 

 

Теми: Горещо