Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Дамите от ГЕРБ Бургас с две пъстри събития за празника на Камено

Майки ГЕРБ и Жени ГЕРБ – Бургас организираха две любопитни събития за празника на град Камено – гергьовденски базар и атрактивен фототур. Те бяха продължение на благотворителната им инициатива от ноември миналата година, когато събраха 23 000 лева за децата от пострадалите семейства при наводнението в Бургаско.
876545678
На централния площад в Камено жените от клуб „Майки ГЕРБ“ подредиха благотворителен гергьовденски базар „С любов към децата и театъра“ . През целия ден на него можеха да се намерят пъстри сувенири и вкусни кулинарни творения. Събраните средства в размер на 1546 лева ще бъдат дадени за постановка на куклен театър за най-малките жители на Камено.

Повече от 30 мъже, жени и деца взеха участие в традиционния фототур на Жени ГЕРБ под мотото „Тон в тон”. Те дойдоха облечени в тон, с дрехи в еднакъв цвят и кореспондиращ стайлинг, а професионален фотограф ги снимаше за спомен пред уникална стена с послания в духа на Камено. Снимките от фотосесията ще бъдат оставени в офиса на ПП ГЕРБ в Камено (ул. „Освобождение” 65), откъдето всеки ще може да си ги получи през седмицата от 9:00 до 13:00 часа.
Към празничните събития в град Камено се присъединиха бургаските депутати от ПП ГЕРБ Ивелина Василева, Димитър Бойчев и Галя Василева. Те наградиха участниците в кулинарната надпревара за най-вкусна гозба. Атанас Стоянов получи специалната награда на народните представители за най-атрактивно представяне с катми на сач върху горещи камъни.
9876543567

Теми: Водеща, Камено