Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Английски ММА боец вилня в Слънчев бряг с мотокар, нападна полицаи

КатастрофаАнглийски турист и състезател по смесени бойни изкуства (ММА) вилня из Слънчев бряг като успя с мотокар да наниже две коли, нападна полицаи с гаечен ключ, като в крайна сметка бе арестуван с 5 чифта белезници, информира Дарик, като се позовава на ОД на МВР – Бургас.

Джон Кери разбуни духовете по пътя Бургас-Варна. Първоначалните предположения на полицията за поведението на боеца, пристигнал в у нас на 21 септември, е, че той е комбинирал анаболни стероиди с неопределен вид наркотици.

Той откраднал мотокара, след което разбил входната врата на складовата база с него и се насочил към пътя, където на кръстовище нанизал товарен „Форд“, без да рани неговия шофьор. 26-годишният англичанин продължил да се движи по шосето, за да наниже и софийско БМВ в задната врата и багажника. Колата обаче се заклещила и направила мотокара неизползваем.

Роденият в Кембридж Кери го изоставил и нападнал с голям гаечен ключ пристигналите на мястото полицаи от Несебър. Побягнал от тях, блъскайки се силно с инструмента по главата и бил прострелян със стоп-патрон, разказа за Дарик говорителят на ОД МВР Цветелина Рандева.

Дошли служители от Специализираните полицейски сили – Бургас, Пожарна безопасност и защита на населението – Несебър, както и екип на Центъра за спешна медицинска помощ – Несебър. След акция на два екипа от спецзвеното, нападателят бил неутрализиран, отнети му били ножовете и гаечния ключ. Тъй като бил изключително силен и агресивен, за задържането му били използвани 5 чифта белезници.

 

Теми: Водеща