Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

Азис не се е жалвал от Русата Златка, има жалба от бита посетителка

Златка РайковаАзис не е подал жалба срещу плеймейтката Златка Райкова заради шамарите, които отнесъл от нея в заведението „Час пик“ в Слънчев бряг.

Скандалът между двамата избухна към 2 часа след полунощ в събота. Азис имал концерт в клуба. Скандалната блондинка пък била сред клиентите с приятеля си – известния кримигерой Камен Балбузанов-Куката, и охраната му.

Азис пеел един от хитовете си, когато поискал да слезе при публиката. За да стигне до хората, трябвало да мине през сепарето на Русата Златка, разказа вчера рап певецът Устата. Той чул за случилото се от своята дуетна половинка Софи Маринова, която станала свидетел на грозната сцена. Самата Маринова вчера бе с изключен телефон.
Гардовете на Куката не позволили на Азис да мине. Костинбродският славей спрял микрофона и казал: „Какви са тези селски номера?“ Райкова отвърнала: „Ти на кой викаш селяни?“ Хванала го за перуката и я свалила. Ударила му и няколко шамара. Азис хукнал да бяга, но паднал по стълбите.

Вчера никой от героите в инцидента не вдигаше телефона си.
По Канал 3 Златка потвърди, че е оскубала певеца, но не и че го е удряла. Приятелят Куката и гардовете му също не били ударили Азис.

Куката се ядоса на слуховете, че заради Азис на следващия ден бил пребит и така останал без далак. Нито един от замесените в скандала не е подал оплакване в полицията, затова няма образувана преписка и никой не е разпитван.

Все пак срещу любовницата на Куката има подадена жалба, съобщи шефът на РПУ-Слънчев бряг Стайко Манев. Жалбата е от клиентка на заведението „Час пик“. В бургаския сайт „Бесове“ се появи неин разказ. Тя била в заведението с годеника си и приятелки, те последвали Азис, който ги поканил на танци. Златка я ударила в гърба и креснала: „Пречиш!“

Вчера от полицията опровергаха появилите се слухове, че инцидентът в „Час пик“ станал причина за боя същата вечер в друго култово заведение в Слънчев бряг – „Бедрум“. Там хора на Димитър Спасов-Каратиста се сбиха с охраната на клуба. Петима бяха арестувани, но пуснати вчера, без да им бъде повдигнато обвинение.

Труд

Теми: Lifestyle, Водеща, Несебър