Всички Категории

BurgasCity.com

Етикети

D2 с концерт в Бургас, подкрепят кампанията Play4Change

  Под мотото PLAY 4 CHАNGE (Играй за промяната) се провежда националната информационна кампания за превенция на трафик на хора с цел сексуална експлоатация, организирана от Националната комисия за борба с трафика на хора и Пощенска банка, със съдействието на Община Бургас и Местната комисия за борба с трафик на хора – Бургас.

PLAY 4 CHАNGE Бургас включва рок концерт на група D2 пред Пантеона в Морската градина, от 20.00 часа, на 19 юли /петък/. Сред изпълнителите, които  подкрепят кампанията са и групите Stiff bones, Картофите умират редовно и др.

02572-d2-2Преди музикалните изпълнения, пред Пантеона ще се проведат и много други различни инициативи – хип-хоп танци с „I dance”, йо-йо демонстрации, зумба със Zumba Shteri Burgas, демонстрации на Ролер клуб – Бургас и др.

Кампанията цели да ангажира младите хора с различни творчески инициативи, като по този начин да ги информира за проблема и рисковете от попадане в трафик на хора. Планирани са мащабни събития на открито в София, Бургас (19-20 юли) и Варна, на които са поканени всички млади хора, родители и всеки, който се чувства социално ангажиран и иска да промени черната статистика. Официални партньори на кампанията са Sport Depot, Нов български университет и Pepsi. Кампанията се подкрепя и от Джейелпи Бургас.

 

Теми: Lifestyle, Music, Архив, Бургас, Горещо, Звезди